Menu Close

Veganvorstid praetud kapsalohkude, noore kartuli ja aedubadega

Noor erkroheline kapsas, värske kartul, erkkollased aedoad ja toekas veganvorst on argine ja samas alati toimiv kooslus. Sellise lihtsa koduse toiduga ei pea liiga pikalt pliidi ees jändama ja tänu Anamma valmis veganvorstidele võib kogu  oma tähelepanu keskenduda köögiviljalisandile. Kui sa ei ole veel avastanud, kui maitsev on pannil kuldseks praetud kapsalohud, siis tasub kindlasti järele proovida. Koos veganvorstiga moodustavad nad lihtsalt võrratu koosluse.

Kogus: 2-le
4 Anamma veganvorsti
1 väiksem või ½ keskmise suurusega noore kapsa pead, sektoriteks lõigatuna
4-6 noort kartulid, soolvees keedetuna
200 g aedubasid
Värsket tilli
Õli praadimiseks
Soola ja pipart
Serveerimiseks veganitele sobivat koort või majoneesi

Tee nii
Kuumuta ahi 200 kraadini ja tõsta Anamma veganvorsti ahju ca 12 minutiks, kuni need hakkavad pruunistuma. Samal ajal kuumuta pannil õli. Lõika kapsas sektoriteks nii, et kapsajuurikas sektoreid koos hoiab. Tõsta pannile keskmisele kuumusele ja prae mõlemalt poolt mõned minutid, kuni kapsas on kergelt pruunistunud. Maitsesta soola, pipra ja värske tilliga. Keeda noori kartuleid soolaga maitsestatud vees. Umbes poole pealt võid samasse vette lisada ka aedoad – nii saad köögiviljad ühes potis pehmeks keedetud. Kurna kartulid ja oad ning piserda oad üle oliiviõliga. Tõsta taldrikule ahjus kuldseks küpsenud vorstid, kapsalohud, keedetud kartulid ja aedoad. Viimistle veel värske tilliga ning soola ja pipraga. Paku juurde vegankoort või -majoneesi.

Jaga retsepti

Teised retpseptid