Menu Close

Spagetid Annama veganpallide ja tomatise köögiviljakastmega

Lihtne ja kiire pastaroog, kus spagettidele annavad maitset tomatist ja köögiviljadest pungil Napoletana tomatine köögiviljakaste ning Annama veganpallid. Selline toit teeb meele rõõmsaks ja tuju heaks kõigil, aga kindlasti oskavad veganpallidega pastaroast lugu pidada pere noorimad.

Kogus: 2-le
200 g spagette
1 purk Felixi Napoletana pastakastet
12 Annamma veganpalli
Värsket peterselli, hakituna
Oliiviõli
Soola ja pipart vajadusel

Tee nii
Keeda pasta vastavalt pakendi juhisele. Kurna sõelal ja tõsta veidi pastakeeduvett kõrvale.
Kuumuta veganpalle ahjus 200 kraadi juures ca 12 minutit või prae neid pannil õli sees umbes sama kaua aeg ajalt pallidel külge keerates, et nad ühtlaselt küpseksid. Kuumuta pastakaste kastrulis või pannil. Võid kastme veganpallidega segada või siis serveerida kaste ja pallid eraldi. Tõsta taldrikule spagetid. Kui need on pisut kuivaks tõmmanud, sega spagette eelnevalt kõrvale tõstetud pastakeeduveega. Tõsta spagettidele köögiviljakastet ja lisa siis veganpallid. Viimistle värske peterselliga, nirista peale veidi oliiviõli ning soovi korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe.

Jaga retsepti

Teised retpseptid