Menu Close

Pitaleib Anamma veganpallide, tomati, sibula ja adžikaga

Värskusest pakatav ja samas parajalt kõhtu täitev pitaleib on tänu Anamma veganpallidele ilma suurema vaevata valmiv ja samas tõeliselt maitsev. Särtsakust aitab lisada Felixi adžika, kui tahad aga mahedamat versiooni, võid kasutada ka vegan majoneesi või ka näiteks hummust, mis sinna kooslusesse väga hästi sobib. Anamma veganpallid võid soojaks teha nii ahjus küpsetades kui ka pannil vähese õli sees praadides.

Kogus: 1-le
1 pitaleib, keskelt poolitatuna
6 Anamma veganpalli
salatilehti
punase sibula rattaid
tomativiile
soola ja pipart
Felixi adžikat
Taimset majoneesi soovi korral

Tee nii
Soojenda ahi ning tõsta pitaleib ning veganpallid ahju. Tõsta pitaleib ca 5 minuti pärast välja ja jäta veganpallid veel umbkaudu 5 minutiks ahju. Võid palle ka pannil soojendada ja pitaleiva soojendamata jätta. Poolita pitaleib, et tekiks tasku. Määri sinna tasku sisse soovi korral pisut taimset majoneesi ja säti pitaleiva sisse mõned salatilehed. Lisa sibularattaid ja tomativiile ning tõsta pitataskusse ka veganpallid. Maitsesta kõik soola ja pipraga ning säti peale adžikat.

Jaga retsepti

Teised retpseptid