Menu Close

Kreeka salat veganpallide ja fetajuustuga

Värvikirev ja värskusest pakatav Kreeka salatist inspireeritud taldrikutäis on suvel lausa kohustuslik, kui viljad kõik magusad ja täisküpsed. Tänu veganpallidele muutub salat parajalt toitvaks ja sobib hästi ka eraldi toidukorrana serveerimiseks. Salat viimistle hea ja kvaliteetse oliiviõliga.

Kogus: 2-le
2 suuremat või 3-4 väiksemat tomatit, sektoritena
2 väikest kurki, viiludena
1 punane sibul
2-3 sl Kalamata oliive, nõrutatuna
100 g vegan fetajuustu
200 g Annama veganpalle
3-4 sl oliiviõli
1-2 sl punase veini äädikat
Näpuotsaga kuivatatud punet
Soola ja pipart

Tee nii
Kuumuta veganpalle ahjus 200 kraadi juures ca 12 minutit või kuumuta neid pannil õli sees aeg-ajalt segades umbes sama kaua, kuni nad on parajalt pruunistunud.
Tõsta köögiviljad taldrikule või vaagnale. Lisa murendatud vegan fetajuust. Lisa ka veganpallid. Nirista salatile oliiviõli ja punase veini äädikat. Puista peale kuivatatud punet ja maitsesta soola ja pipraga.

Jaga retsepti

Teised retpseptid