Menu Close

Anamma veganvorstid röstitud köögiviljadega

Anamma veganvorstid koos röstitud köögiviljadega sobivad suurepäraselt jagamiseks suuremale seltskonnale. Tegemist on lihtsa gluteenivaba roaga, mille teeb eriti maitsvaks krõbe röstitud sibul.

Kogus: 4
Aeg: 30 minutit

KOOSTISOSAD
• 1 pakk Anamma veganvorste
• 1 spl oliiviõli
• 2 küüslauguküünt
• 2 väikest paprikat (kollane & punane)
• 200 g muskaatkõrvitsat
• 2 spl vegan majoneesi
• 2 spl krõbedat röstitud sibulat
• Maitsestamiseks: 1/4 tl kuivatatud paprikat, soola & pipart

TEE NII:

  1. Puhasta ja tükelda paprika & muskaatkõrvits kuubikuteks või viiludeks. Lisa õli, küüslauk, sool ja pipar.
  2. Küpseta köögivilju 200 kraadides ahjus ca 15 minutit.
  3. Lisa pannile juurde Anamma veganvorstid ja köögiviljadele kuivatatud paprika. Sega ja küpseta veel umbes 7 minutit.
  4. Tõsta vorstid välja ja lõika viiludeks. Küpseta veel paar minutit.
  5. Serveeri koos vegan majoneesi ja röstitud sibulaga.
  6. Naudi!
Jaga retsepti

Teised retpseptid