Menu Close

Anamma veganšnitslid vürtsika ahjulillkapsaga

Anamma gluteenivaba paneeringuga veganšnitslid on mõnusalt krõbeda koorikuga ja mahlase sisuga parajalt kõhtu täitvad palad. Valmistada võib neid kas siis ahjus või pannil praadides. Maitsvad jäävad need mõlemal juhul. Lisandiks sobib sättida sinna juurde vürtsikat ahjulillkapsast, mis peaks kõikidele lillkapsasõpradele meeldima.

Kogus: 2-le
2 Anamma veganšnitslit
1 keskmise suurusega lillkapsas, õisikuteks eraldatuna
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl paprikapulbrit (soovitavalt suitsutatud paprika pulbrit)
Veidi cayenne´i pipart
Soola
Oliiviõli

Tee nii
Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile lillkapsaõisikud. Puista peale vürtsid, sool ja õli. Sega käte vahel läbi. Tõsta eelkuumutatud ahju 180-200 kraadi juurde ja rösti lillkapsast aeg-ajalt segades õisikuid ca 30 minutit Samale pannile võid ca 10-12 minutit enne lillkapsa valmimist tõsta ka veganšnitslid. Kui valmistad šnitsleid pannil, kuumuta esmalt pannil õli ja prae siis keskmisel kuumusel šnitsleid mõlemalt poolt ca 4-5 minutit, kuni need on kuldse kooriku saanud.
Serveeri šnitsleid koos röstitud lillkapsaga. Juurde võid pakkuda värsket salatit ja kastmeks paku juurde näiteks pestot või ka vegan majoneesi.

Jaga retsepti

Teised retpseptid