Menu Close

Anamma kapsa wrapid veganšnitsli & pestoga

Anamma krõbeda koorikuga vegan šnitsli wrapid sobivad suurepäraselt kergeks õhtuseks roaks või suuremale seltskonnale pakkumiseks. Iga külaline saab ise oma wrapi kokku panna meelepäraste lisanditega.

Kogus: 3
Aeg: 25 minutit

KOOSTISOSAD:
• 2 Anamma veganšnitslit
• Õli praadimiseks
• 1 rooma salati kapsapea
Kinoa segu:
1,5 dl kinoad
3 dl vett
2 spl laimimahla
10-15 kirsstomatit
soola & pipart
Pesto:
1 punt basiiliku lehti
50 g värsket rukkolat
0,5 dl neitsi oliiviõli
1 purustatud küüslauguküüs
75 g india pähkleid
soola & pipart

Tee nii:

  1. Keeda kinoad, soola ja veega lähtuvalt pakendi juhistest (tavaliselt kulub sellega 15 minutit keskmisel kuumusel kuni kinoa hakkab natuke läbi paistma). Kurna üleliigne vesi ja tõsta kõrvale.
  2. Samal ajal kui kinoa valmib, siis valmista pesto. Lisa kõik pesto koostisosad köögikombaini (või kasuta saumikserit). Kui segu tundub liiga kuiv, lisa veidi oliiviõli. Tõsta purki.
  3. Tükelda tomatid ning lisa kinoale. Maitsesta soola, pipra ja laimi mahlaga.
  4. Veganšnitsleid prae pannil õlis keskmisel kuumusel mõned minutid mõlemalt poolt või eelkuumutatud ahjus ca 10-12 minutit, kuni šnitslitel on kuldne koorik tekkinud. Lõika viiludeks.
  5. Samal ajal kui šnitsel küpseb, siis pese roomasalat külmas vees. Lõika ära ots ja eralda kapsalehed, et nendele oleks mugav lisada wrapi koostisosad. Kuivata vajadusel paberrätikuga.
  6. Serveerimisel lisa igale kapsalehele paar supilusikatäit kinoad, mõned šnitsli viilud ja 1 tl pestot.
  7. Naudi!
Jaga retsepti

Teised retpseptid